"Yeni mescidimizin açılışını gerçekleştirdik.

.

02.06.2022 553

Okulumuz 4 yıl önce açıldığında okul mevcudumuza yetecek kadar bir yer mescid için tanzim edilmişti. Lakin tanzim edilen bu mescit her geçen sene yeni gelen öğrencilerimiz ile artan öğretmenlerimizin ihtiyacına cevap veremeyecek konuma geldi. Yeni ve kalıcı bir mescid ihtiyaç hasıl oldu. Bu konuyu idare olarak gündemimize aldık. Okulumuzda yeni bir mescit için daha uygun ve ihtiyaca cevap verebilecek bir yer tespit edildi. Tesbit edilen yere Cami formatında büyük bir mescid yapıldı. Özellikle okulumuz İmam Hatip Lisesi olması hasebiyle Öğrencilerimizin mesleki çalışmaları amacıyla Tatbikat Camisi olarak yapılan mescidimizin açılışını Malatya Milli Eğitim Şube Müdürü Hayrettin GÜRSUL yaptı. İlk cuma namazını ise Okul Müdürümüz Mustafa Kılınç tarafından kıldırıldı.

Mescidimizin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.Rabbimiz hayır sahiplerinin bu hayru hasenatlarını kabul buyursun.

02-06-202202-06-202202-06-2022